Dakhaak

Dakhaak- De dakhaken van het Easymount montagesysteem voor zonnepanelen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium.

- De dakhaken zijn speciaal ontwikkeld voor het type pannendak dat in Nederland gebruikt wordt, om zo maximaal snel en veilig te kunnen werken.

- Ze zijn in drie verschillende afmetingen beschikbaar. Met een dakhaak van de juiste afmeting op de juiste plek, zorgt u voor een optimale verankering van de haak aan het dak.

Nadat de dakpan omhoog is geschoven, kan de dakhaak achter de panlat worden geplaatst. Vervolgens wordt de dakpan weer over de dakhaak heen geschoven. De dikte van panlat samen met de dakpan bepalen de maat voor de dakhaak.

Dankzij de unieke ‘holle-bolle’ verbinding, is na plaatsing van de dakhaken de Easymount rails eenvoudige middels een eenvoudige draaibeweging te bevestigen. Deze wordt vervolgens geborgd met een klik.

Afhankelijk van de windbelasting dienen de dakhaken om de 30 tot 50 centimeter te worden gemonteerd. Wij adviseren altijd minimaal 1 dakhaak per paneel per rail te plaatsen. Op de zonnepanelen die op de uiteinden van een rij zijn gemonteerd, dienen altijd 2 dakhaken per rail te worden geplaatst.

De Easymount dakhaken zijn beschikbaar in de volgende afmetingen:

Small – maximaal 35mm

Medium – maximaal 45mm

Large – maximaal 55mm

Materiaal: Aluminium EN AW-6060 T66

Industrieweg 7A  | 5281 RW Boxtel | t 0411 - 68 97 25 | f 0411 - 67 13 22 | info@solar-supplies.nl