Adapterplaat

Speciaal voor het montagesysteem Easymount heeft Freenergics Solar Supplies verschillende adapterplaten laten ontwikkelen welke toegepast kunnen worden op schuine daken met shingles en golfplaten of op schuine daken van staal, zoals met damwandprofielen of bij portraitopstellingen van zonnepanelen op platte daken.

De adapterplaten zijn ter vervanging van de dakhaken van Easymount. De montagerail van Easymount wordt middels deze adapterplaten vastgezet aan stokschroeven, BI-metaalschroeven of montagedriehoeken. Op deze wijze is het montagesysteem Easymount voor zonnepanelen toepasbaar op alle soorten daken.

Freenergics Solar Supplies kan een adapterplaat van hoogwaardige kwaliteit leveren voor schuine daken met shingles en golfplaten of voor schuine daken van staal met damwandprofielen en voor portraitopstellingen van zonnepanelen op platte daken. Daarnaast kan Freenergics Solar Supplies een aparte adapterplaat leveren voor schuine daken van staal, zoals met damwandprofielen indien er gebruik gemaakt wordt van BI-metaalschroeven. In het laatste geval worden de adapterplaten geleverd met EPDM-tape voor waterdichting.

Industrieweg 7A  | 5281 RW Boxtel | t 0411 - 68 97 25 | f 0411 - 67 13 22 | info@solar-supplies.nl