Freenergics Solar Supplies

Freenergics Solar Supplies is de specialist voor installateurs, groothandels en andere professionals in de solarbranche. Wij leveren gerenommeerde merken zonnepanelen, zonneboilers en accessoires, aangevuld met nieuwe, zelf ontwikkelde producten en diensten. Bij al onze activiteiten ligt voortdurend de nadruk op fullservice, efficiëntie, flexibiliteit en duurzaamheid.

Freenergics Solar Supplies verzorgt niet alleen de levering aan installateurs van hoogwaardige producten, maar ondersteunt installateurs ook met het verkooptraject. Daarvoor bieden wij:

· Overzichtelijke calculatietools
· Ballastberekeningen voor ieder type dak
· Gebruik van onze solarwagen waarin uw klanten de producten kunnen ervaren
· Divers promotiemateriaal
· Trainingsprogramma’s op het gebied van installatie, verkoop en productkennis

Freenergics Solar Supplies werkt uitsluitend met leveranciers van A-merken, zoals zonnepanelen van BYD, GoodWe-omvormers en zonnewarmtesystemen van HRsolar.

Onze missie
Freenergics Solar Supplies wil zorgen voor structureel lagere energiekosten en een hoger energierendement door middel van het leveren van hoogwaardige solarproducten voor het verwarmen van water en het opwekken van elektriciteit.. Freenergics Solar Supplies draagt hiermee bij aan een schonere en betere wereld.

Onze visie
Freenergics streeft ernaar dé fullservicegroothandel van de solarbranche in Nederland te worden. Hiermee dragen we structureel bij aan lagere energiekosten en een hoger energierendement waarbij duurzame en kwalitatieve solaroplossingen centraal staan voor een schonere en betere wereld.

Industrieweg 7A  | 5281 RW Boxtel | t 0411 - 68 97 25 | f 0411 - 67 13 22 | info@solar-supplies.nl