Bestellen

Bestellen van montagesystemen van Easymount voor uw projecten gaat eenvoudig en snel via een speciaal ontwikkelde applicatie. Hierin kunt u de gegevens van uw project invoeren en worden de benodigde materialen automatisch berekend. Vervolgens kunt u uw bestelling inzenden naar Freenergics Solar Supplies. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen met uw bestelling.

Ook kunt u Easymount tegen een aantrekkelijke prijs in grote partijen afnemen. Op deze manier kunt u vanuit uw eigen voorraad werken. Voor de berekening van uw individuele projecten kunt u vervolgens ook gebruik maken van onze applicatie.

xlsEasymountcalculator

Vandaag nog bestellen?
Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Op maat gezaagd en op tijd geleverd
Wilt u het zagen van lengtes en het uittellen van klein materiaal uitbesteden? Freenergics confectioneert uw bestellingen graag en levert de materialen eventueel op uw diverse montage-adressen aan. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een correcte verpakking van de lengtes. Ook kleinere hoeveelheden zonnepanelen worden door ons zo herverpakt dat deze zonder risico op een microbreuk bij u of uw klant aankomen. Hiervoor heeft Freenergics Solar Supplies een speciale verpakking ontwikkeld.

Industrieweg 7A  | 5281 RW Boxtel | t 0411 - 68 97 25 | f 0411 - 67 13 22 | info@solar-supplies.nl