Door het bekijken van de pagina's van deze website van Freenergics, stemt u in met deze disclaimer.

De informatie op de website van Easymount van Freenergics wordt met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolkomenheden bevat. Freenergics kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site (content, applicaties, code, bestanden, e.d.) en/of de gevolgen voor het gebruik hiervan. Wijzigingen en aanvullingen op deze website kunnen per direct en zonder enige kennisgeving worden doorgevoerd.

De website, met uitzondering van bepaalde links, is het exclusieve eigendom van Freenergics waarop onder meer intellectuele rechten gelden. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Freenergics. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Freenergics, welke geen eigendom zijn van Freenergics. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Freenergics. Freenergics kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van websites buiten die van Freenergics, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Freenergics worden onderhouden wordt afgewezen.

Industrieweg 7A  | 5281 RW Boxtel | t 0411 - 68 97 25 | f 0411 - 67 13 22 | info@solar-supplies.nl